NAVIGATIE
Online bestellingen
Home
Over ons
Menu's
Reservaties
Cadeaubon
Contact
© 2020
Menu "Ten Doele"
62.50 euro
VOORGERECHTEN
Kikkerbillen
in roomsaus "Ten Doele" of in lookboter
Gerookte Zeeuwse paling, kwartelei,
zure room, wasabi, Granny Smith
Drie bereidingen van scampi
Oosters- Roomsaus Ten Doele - Fritti
Polderaardappel, gepocheerd hoeve-eitje, mousselinesaus
met gerookte zalm of garnaaltjes
Terrine van ganzenlever, mango en chili,
suikerbroodje
€ 4.00
Gebakken ganzenlever
met zoete wortel
€ 4.00
Duo van ganzenlever
Terrine en gebakken
€ 4.00
Zeeuwse oesters
6 stuks op ijs
Gegratineerde oesters “Fine Champagne”
6 stuks
Langoustines in een romig sausje
€ 6.50
Drie koude en drie gegratineerde oesters
Wijngaardslakken in lookboter
Carpaccio van Holsteinrund licht gerookt,
ganache van ganzenlever
St-Jacobsnootjes, bloemkoolvelouté, garnaaltjes
pesto, choron, buikspek
Tapabord
Gerookte paling, zure room, wasabi-
Garnaaltjes met bloemkool-
Kroketje mozzarella, coppa di Parma-
St-Jacobsnootje, choron, buikspek
Toast "Richelieu" gerookte zalm, gepocheerd hoeve-ei, mousseline
en 10g. Royal Belgian Caviar Gold label
€ 14.00
Duo kaas- en garnaalkroket of Garnaalkroket 2 stuks of kaaskroket 2 stuks
HOOFDGERECHTEN
Grietfilet Normandisch
met puree
Gebakken kabeljauw met spinazie
Tierenteynse mosterdsaus en puree
Sliptongen 2 stuks, huisgemaakte tartaar,
sla en frietjes of puree
Gegrilde zeebaars, zacht tomatensausje
warme groentjes, puree of rijst
Ossobuco met fijne groenten,
pasta of frietjes
Koninginnenhapje met krokant gebakken zwezeriken
en kroketjes
Kalfskotelet in de Josper, Portosausje
wintergarnituur en kroketjes
€ 4.00
Belgische filet mignon in de Josper , sla en frietjes,
saus naar keuze
Rib-eye Iers in de Josper, sla en frietjes
saus naar keuze
€ 7.00
Ierse Côte à l'os in de Josper 1 pers. sla, frietjes
saus naar keuze
€ 7.00
Saus naar keuze bij de vleesgerechten in de Josper
Roquefortsaus
bearnaise
choron
champignonroomsaus
peperroomsaus
NAGERECHTEN
Foret Noir taartje
"Colonel"
citroensorbet met Vodka
Crème Brûlée
Café glacé
Sabayon met vanille-ijs
€ 2.50
Pannenkoek met appeltjes gekarameliseerd
Pannenkoek met appeltjes
geflambeerd met Calvados
€ 2.50
Huisgemaakt vanille-ijs
met warme chocoladesaus
Huisgemaakt vanille-ijs met caramel
Huisgemaakt vanille-ijs,
advocaat en crumble van chocolade
€ 2.50
Kaart Ten Doele
VOORGERECHTEN
Drie bereidingen van scampi
Oosters - Fritti - Roomsaus Ten Doele
€ 21.00
Polderaardappel, gepocheerd hoeve-eitje, mousselinesaus
gerookte zalm of garnaaltjes
€ 24.00
Koningskrab geroosterd in de Josper
met kruidenboter
€ 60.00
Carpaccio van Holsteinrund zacht gerookt
ganache van ganzenlever
€ 24.00
Gerookte Zeeuwse paling, kwartelei,
zure room, wasabi en Granny Smith
€ 24.00
Langoustines in een romig sausje
€ 34.00
Terrine van ganzenlever met mango, chili
en suikerbroodje
€ 26.50
Gebakken ganzenlever met zoete wortel
€ 26.50
Duo van ganzenlever
Terrine en gebakken
€ 26.50
Kikkerbillen in roomsaus "Ten Doele" of in lookboter
€ 21.00
Zeeuwse Oesters
6 stuks op ijs
€ 23.00
Drie koude en drie gegratineerde oesters
€ 23.00
Gegratineerde oesters "Fine Champagne"
6 stuks
€ 23.00
Wijngaardslakken in lookboter
€ 21.00
St-Jacobsnootjes, bloemkoolvelouté, garnaaltjes,
pesto, choron, buikspek
€ 26.00
Toast "Richelieu" gerookte zalm, gepocheerd hoeve-ei
10 g. Royal Belgian Caviar Gold label.
€ 39.00
Pommes Moscovite
"Royal Belgian Caviar Qsietra 30g."
€ 71.00
Garnaalkroketten of Kaaskroketten
of duo kaas- en garnaalkroket
€ 20.00
VLEESGERECHTEN
Koninginnenhapje met krokante zwezeriken
en kroketjes
€ 33.00
Gebakken kalfszwezeriken met Portsausje,
herfstgarnituur en kroketjes
€ 39.00
Ossobuco met fijne groentjes,
pasta of frietjes
€ 33.00
Filet Pur in de Josper, saus naar keuze
met sla en frietjes
€ 39.00
Kalfskotelet in de Josper, Portosausje
wintergarnituur en kroketjes
€ 36.00
Ierse côte à l’os in de Josper* 1 pers., saus naar keuze
met sla en frietjes
€ 38.00
Rib-eye in de Josper*, saus naar keuze
met sla en frietjes
€ 38.00
Belgische Filet mignon in de Josper*, saus naar keuze
met sla en frietjes
€ 34.00
Saus naar keuze bij de vleesgerechten in de Josper
Roquefortsaus
bearnaise
choron
champignonroomsaus-
peperroomsaus
* Een Josper is een Spaanse grilloven die
uitsluitend op houtskool werkt
VISGERECHTEN
Grietfilet Normandisch
met puree
€ 34.00
Gebakken kabeljauw met spinazie,
Tierenteynse mosterdsaus en puree
€ 34.00
Gebakken sliptongen 3 stuks, tartaar en sla,
frietjes of puree
€ 35.50
Gegrilde zeebaars, zacht tomatensausje,
warme groentjes, puree of rijst
€ 33.50
Gebakken Zeetong 500g., tartaar en sla,
frietjes of puree
€ 42.00
Kreeft 600 g. Belle Vue
met frietjes of brood
€ 54.00
Kreeft 600 g. met kruidenboter
gegrild in de Josper met pasta
€ 54.00
Paling in de room, in 't groen of Napolitain
frietjes en sla
€ 35.00
Gebakken paling, tartaar
sla en frietjes
€ 35.00
* Een Josper is een Spaanse grilloven die
uitsluitend op houtskool werkt
VOOR VRAGEN IVM DE ALLERGENEN IN ONZE GERECHTEN KUNT U BIJ MIEKE OF CHEF KAREL TERECHT
NAGERECHTEN
Crème Brûlée
€ 11.00
Foret Noir taartje
€ 12.00
"Colonel"
citroen sorbet met Wodka
€ 11.00
Café glacé
€ 11.00
Sabayon met vanille-ijs
€ 12.00
Pannenkoek met appeltjes gekarameliseerd
€ 11.00
Pannenkoek met appeltjes
geflambeerd met Calvados
€ 12.00
Huisgemaakte vanille-ijs, caramel
en gecarameliseerde nootjes
€ 11.00
Huisgemaakte vanille-ijs,
warme chocolade
€ 11.00
Huisgemaakte vanille-ijs
met advocaat en crumble van chocolade
€ 12.00
Kinderijsje
met warme chocoladesaus
€ 7.00
Kinderijsje Vanille
€ 6.50
Kindergerechten
tot 12 jaar
Kippenhaasje
€ 20.00
Visreepjes
€ 20.00
Kindersteak
€ 25.00
Fricandelle
2 stuks
€ 20.00
Garnaalkroketjes
2 stuks
€ 22.00
Kaaskroketjes
2 stuks
€ 22.00
Duo kaas en garnaalkroket
€ 22.00
AL DEZE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD
MET FRIETJES OF PUREE, SLAATJE, APPELMOES
Menu "Ten Doele"
Kaart Ten Doele
Kindergerechten
Afhaal - Take Away weekend