Over ons
Over Ten Doele

Op vrijdag 9 januari 2015 sloeg de brand  toe in onze “Hoeve Ten Doele” te Zuienkerke .

 

Na het verwerken van de brand die ons en de ganse familie, medewerkers en vrienden heeft getroffen, was de ontnuchtering toch heel groot... De balans opmaken van wat we allemaal kwijt zijn in 3 uur brand was enorm !!!

 

We hadden maar 1 doel en dat was Hoeve Ten Doele heropbouwen

Het werd duidelijk dat het kostenplaatje voor opbouw gebouwen, herstellen bestaande gedeelten en de volledige inboedel ver boven het haalbare bedrag stond. Alsook de lange tijdsduur die er nodig is om dit alles te realiseren bleek een groot obstakel.

 

Daardoor kwam stilaan het besef dat we een plan B moesten bedenken.

 

 

Opgeven stond niet in ons woordenboek, onze passie blijft restaurant houden.
Karel verlangde enorm naar zijn keuken en ikzelf miste al onze trouwe klanten en de vele sociale contacten.

Onze zoektocht naar een nieuwe locatie bracht ons bij het handelspand die te koop stond in de Leopoldstraat 34 te Blankenberge.

Dit pand kon volledig naar ons believen worden ingericht en werd geopend op 15 juli 2015, ongeveer 6 maanden na de brand te Zuienkerke.

Het beschikt over een uitstekende ligging en volledig zongerichte terras.

We moesten de “Hoeve” achter ons laten maar wijzelf, ons team en onze trouwe klantjes zijn het al helemaal gewoon hier in Blankenberge.

 

 

Restaurant Ten Doele aan de Leopoldstraat 34 in Blankenberge is een echte aanrader. Op een toplocatie vlakbij de markt, de haven en de zee begroet gastvrouw Mieke Govaert u hartelijk voor een echte culinaire belevenis.

 

Restaurant Ten Doele in Blankenberge is een familiaal restaurant waar de sfeer en de vlotte en vriendelijke bediening meteen opvallen. Alle gerechten zijn perfect in balans en huisgemaakt door Chef Karel Govaert met verse en smaakvolle producten aangepast aan de seizoenen.

 

U kunt à la carte kiezen uit onze eerlijke gerechten of u laten verleiden door onze bekende  “Menu Ten Doele”.
We presenteren u daarbij natuurlijk ook graag onze mooie wijnkaart.

U kunt ons telefonisch contacteren  050/413104 of online reserveren via de rubriek reservaties op onze site www.tendoele.be

Ten Doele Map